5 Simple Techniques For οστεοπαθητικη

Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας ενισχύσει πατώντας παρακάτω

Η επικοινωνία με τον θεραπευτή και η σχέση εμπιστοσύνης είναι σημαντική. Πολλές φορές έχω δει ασθενείς οι όποιοι έρχονται φοβισμένοι και όταν πάω να τους αγγίξω ή να κάνω κάποια κινητοποίηση στο σώμα τους λένε «μην με πονέσετε», γι’ αυτό και φροντίζω να προετοιμάζω τον ασθενή για τη θεραπεία.”

Μην ανησυχείτε, όμως, επειδή αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τις εναλλακτικές θεραπείες – ως συμπλήρωμα σε όποια επίσημη, ιατρική θεραπεία ακολουθείτε – που θα σας βοηθήσουν στην πραγματικότητα.

Εάν πάλι κάποιος έχει ήδη κάνει εξετάσεις για το πρόβλημα που τον απασχολεί συστήνεται να τις έχει μαζί του κατά την εξέταση.”

Μπορεί να εμφανιστεί μετά από τραυματισμό ή καταπόνηση, από σήκωμα βάρους, από κάποια λάθος κίνηση, ενίοτε δε άνευ συγκεκριμένου λόγου.

Είναι ένας ανεξάρτητος κλάδος υγείας, που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση και πρόληψη επώδυνων συνδρόμων και here δυσλειτουργικών καταστάσεων, που οφείλονται σε μηχανικά προβλήματα της σπονδυλικής στήλης καθώς και στις επιπτώσεις που έχουν αυτά πάνω στο νευρικό σύστημα.

Η οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Ξεκινάει από το τέλος της θωρακικής μοίρας και τελειώνει στο ιερό οστό.

Μετά από μια μικρή ή μεγάλη περίοδο “χάριτος”, ανάλογη της παραπάνω προσαρμογής, εμφανίζονται συμπτώματα. Πόνος το πιο συχνό.

Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει ότι ο οστεοπαθητικός που τον θεραπεύει κάνει λάθος πρακτικές;

Ο οστεοπαθητικός είναι γιατρός; Ποιά πτυχία πρέπει να έχει για να είναι “αναγνωρισμένος”;

Δείτε: Η Ιστορία των Βοτάνων και η Θεραπευτική τους Χρήση 

Έτσι λοιπόν η ομοιοπαθητική βασίζεται στην Ιδέα της θεραπείας «του ιδίου, με το ίδιο»

Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα στη μέση της ερήμου!

Κασσελάκης για τις διοικήσεις των νοσοκομείων: Τα κομματικά παιγνίδια θα τελειώσουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *